Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Accessoires

15 Artikel(en)

per pagina

 • ZILVEREN THEEPOT

  Een mooie en luxe theepot. Deze zilveren theepot heeft een langwerpige tuit en een prachtig ingegraveerd Newby logo. De theepot heeft een ingebouwd filter en een warmtebestendige knop op de deksel voor extra comfort tijdens het drinken of serveren van een heerlijke kop thee. Het is een sierlijk en fijn kunstwerk.
  Volume ca. 500ml Meer Informatie
  € 220,00

  Tijdelijk niet op voorraad

 • Glazen theekop zonder logo

  Het perfecte glazen theekopje om bijvoorbeeld een theebloem in te serveren. De bloem zal op zijn plek blijven door het speciaal ontworpen model. Ook leuk om te combineren met het theepotje.
  Het glas kan in de vaatwasser.
  Volume: 300ml. Meer Informatie
  € 8,25

 • Fine Bone China Kop & Schotel

  Een perfecte aanvulling voor Newby's charmante theepot. De set is gemaakt van fine bone china en is elegant, maar toch minimalistisch. Een mooie manier van het serveren van een heerlijk kopje thee. Meer Informatie
  € 11,00

 • Fine Bone China Theepot - met logo

  Genieten van een perfect kopje thee is vanzelfsprekend als u deze uit Newby's elegante theepot schenkt. De pot is gemaakt van fine bone china en is geïnspireerd op een waterdruppel. De theepot heeft een verwijderbare filter waardoor deze geschikt is voor losse thee. Meer Informatie
  € 14,85

 • Fine Bone China Theepot - zonder logo

  Genieten van een perfect kopje thee is vanzelfsprekend als u deze uit Newby's elegante theepot schenkt. De pot is gemaakt van fine bone china en is geïnspireerd op een waterdruppel. De theepot heeft een verwijderbare filter waardoor deze geschikt is voor losse thee. Meer Informatie
  € 14,85

 • THEEBOX VOOR THEEZAKJES - 12 VAKKEN

  Een prachtige zwarte theebox om op een exclusieve manier de theezakjes in te bewaren en of te presenteren. Prachtig voor in uw keuken! Deze theebox heeft maar liefst 12 vakken, waardoor u een ruime selectie aan smaken kan tonen. Binnenin ingelegd met fluweel en goud logo van Newby.
  Exclusief de thee. Meer Informatie
  € 66,00

 • Theebox - 8 vakken - voor Theezakjes

  Een prachtige zwarte theebox om op een exclusieve manier de theezakjes in te bewaren en of te presenteren. Prachtig voor in uw keuken! Deze theebox heeft 8 vakken, waardoor u een ruime selectie aan smaken kan tonen. Binnenin ingelegd met fluweel en goud logo van Newby.
  Exclusief de thee. Meer Informatie
  € 52,80

 • THEEBOX VOOR ZIJDEN PIRAMIDES - 5 VAKKEN

  Een prachtige zwarte theebox om op een exclusieve manier de Zijden Piramides in te bewaren en of te presenteren. Prachtig voor in uw keuken! Deze theebox heeft 5 vakken en binnenin ingelegd met fluweel en goud logo van Newby.
  Exclusief de thee. Meer Informatie
  € 72,60

 • Zandloper

  Vanaf nu kan u het perfecte kopje thee zetten! Met deze zandloper kan u uw thee timen op 3 of 5-minuten waardoor de thee zijn sterkte krijgt die wij u aanbevelen. Geniet! Meer Informatie
  € 13,50

 • ZILVEREN BEWAARBLIK

  Het achthoekige zilveren theeblik met zachte randen en een ingegraveerd Newby logo is ontworpen om kostbare thee in te bewaren met een luchtdichte deksel. Door zijn bescheiden elegantie is het een prachtig blik om als decoratie neer te zetten. Meer Informatie
  € 110,00

 • GLAZEN THEEPOT MET LOGO - 650ML

  Een prachtige glazen theepot met het Newby logo aan de zijkant, gemaakt om in de vaatwasser te kunnen. Hij is speciaal ontworpen zodat hij niet lekt en de deksel niet losgaat als u schenkt. Als u er losse thee in doet voorkomt het zeefje in de schenktuit dat er blaadjes in u kopje terecht komen. Het theepotje is ook uitermate geschikt om theebloemen in te serveren.
  Volume: 600ml Meer Informatie
  € 20,90

 • GLAZEN THEEKOP MET LOGO

  Glazen theekop met het Newby logo aan de zijkant gemaakt om een theebloem in te serveren. De bloem zal op zijn plek blijven door het speciaal ontworpen model. Het glas kan in de vaatwasser.
  Volume: 300ml Meer Informatie
  € 8,25

 • ELECTRONISCHE TIMER

  Deze thee timer kunt u instellen op de geadviseerde tijd die op de Newby Teas verpakking vermeld staat, zodat uw de thee altijd op de juiste sterkte drinkt. Makkelijk in gebruik.
  Inclusief batterij. Meer Informatie
  € 5,50

 • MAATLEPEL

  De ideale doseer lepel voor losse thee. Om exact 50g thee af te meten. Roestvrij staal. Meer Informatie
  € 1,65

 • PAPIEREN THEEFILTER

  De oplossing voor het maken van een kopje thee met de kwaliteit van losse thee en het gemak van een theezakje. Doe de losse thee in een filter en plaats deze vervolgens in een kopje of theepot met gekookt water. Volledig biologisch afbreekbaar, ideaal voor thuis of op kantoor. Geschikt voor gebruik in een kopje of theepot. Meer Informatie
  € 6,60

15 Artikel(en)

per pagina

Accessoires

Accessoires voor thee kopen

Niet alleen om de beste thee kopen kan je bij Newby terecht maar ook voor leuke accessoires om je theebeleving compleet te maken! Wat denk je van een leuke Matcha klopper, presentatie boxen voor de theezakjes of zijden piramides, theepotjes en glazen in allerlei soorten en maten. Maar ook filters om de losse thee die je hebt gekocht zo goed mogelijk te zetten zonder dat er theeblaadjes in je kopje belanden. Of een zandloper om de thee op de juiste sterkte te drinken.