Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Cadeaus

Cadeaus

37 Artikel(en)

per pagina

37 Artikel(en)

per pagina

Cadeaus

Thee kopen bij Newby

Meer dan 200 soorten thee koop je online bij Newby!

Newby streeft naar een zo goed, puur en breed mogelijk assortiment voor ieder wat wils. Bij Newby kan je zowel losse thee, theezakjes, zijden piramides, theebloemen, theecadeaus als accessoires online kopen! Onder de losse theeën die u bij ons online kunt kopen vallen de volgende soorten;

  • Witte thee
  • Groene thee
  • Oolong
  • Zwarte thee
  • Pu erh thee
  • Gerookte thee
  • Kruidenthee
De meeste soorten losse thee zijn ook verkrijgbaar in theezakjes en zijden piramides.

Theeën

Losse thee kopen? Bij Newby is er een geruime keuze! Als uw voorkeur uitgaat om een witte thee te kopen, dan kunt u het beste gaan voor onze Silver Needle, een exclusieve witte thee uit de provincie Fujian in China. Deze witte thee bestaande uit hele buds met donzige haartjes die simpelweg alleen in de zon gedroogd worden voordat ze worden verpakt voor het meest zuivere, pure en delicate resultaat. Gaat uw voorkeur uit naar Chinese groene thee kopen? Dan hebben we een breed assortiment met vele smaken. Als u een pure groene thee wilt kopen kunt u het beste gaan voor de Green Sencha. Deze fijne groene thee uit Japan is zo speciaal door zijn puurheid doordat de blaadjes met zorg zijn gestoomd en er verder niks aan toe is gevoegd. Verkiest u liever een gearomatiseerde groene thee? Ga dan voor de overheerlijke Oriental Sencha, Linden Flowers of Moroccan Nights… Matcha thee kopen? Kies dan voor onze Premium Matcha die biologisch geteeld is. Ook is de Matcha klopper bij ons verkrijgbaar om het volgens Japans ritueel te maken. Oolong thee kopen? Ook daarvoor bent u bij Newby aan het juiste adres. Met zeven eigenzinnige Oolong theeën uit Taiwan heeft u een ruime keuze. De Oolong theeën die bij Newby te koop zijn, zijn onder andere; Ginseng Oolong, Milk Oolong, Fujian Oolong, Oriental Beauty, High Mountain en de Dong Ding. Zwarte thee kopen? Dan heeft u een twintig tal smaken om uit te kiezen. Wederom pure en gearomatiseerde zwarte theeën. Ceylon, Assam en Darjeeling behoren tot onze pure zwarte theeën. Maar onze heerlijke Masala Chai met Kurkuma, peper, kaneel en andere specerijen is ook van vele een favoriet. Vruchten theeën zijn ook altijd nog erg populair. Met onze heerlijke aardbei & mango thee kunt u genieten van een hele fijne zwarte vruchtenthee die nooit verveeld. Daarnaast verkoopt Newby ook nog Pu erh thee en gerookte thee. Deze losse thee kopen? Dan kiest u voor een thee met verhaal en een sterke smaak. Lapsang Souchong is de oudste zwarte thee uit de geschiedenis. De theeblaadjes worden met zorg gedroogd boven vuurtjes van dennenhout. Dit geeft een onmiskenbare rooksmaak.

Accessoires voor thee kopen

Niet alleen om de beste thee kopen kan je bij Newby terecht maar ook voor leuke accessoires om je theebeleving compleet te maken! Wat denk je van een leuke Matcha klopper, presentatie boxen voor de theezakjes of zijden piramides, theepotjes en glazen in allerlei soorten en maten. Maar ook filters om de losse thee die je hebt gekocht zo goed mogelijk te zetten zonder dat er theeblaadjes in je kopje belanden. Of een zandloper om de thee op de juiste sterkte te drinken.

Assortiment

De reden dat Newby zijn gehele assortiment die uit ruim 250 producten bestaat online verkoopt is omdat Newby Teas het iedereen gunt om een heerlijk kopje thee met jouw favoriete smaak te drinken van alleen de allerbeste kwaliteit. Hoe fijn is het dat wanneer u Newby thee drinkt in een restaurant of op uw hotelkamer, dat u het vervolgens ook thuis voor uw gasten of voor uzelf kan zetten?

Verkrijgbaar

Via onze kantoren, waaronder Engeland, Amerika, Spanje, Rusland, Noorwegen, Zweden, Polen, Zwitserland, Dubai, Singapore, India, Japan wordt Newby geschonken in vele prestigieuze hotels en restaurants. Sinds kort ook in de Benelux. Het waren nota bene de Nederlanders die 400 jaar geleden als eersten thee meenamen uit het verre oosten en toentertijd was thee een heel speciaal product, waar men met zijn eigen melanges indruk probeerde te maken op zijn gasten. De laatste honderd jaar is thee verworden tot een commodity, wat de kwaliteit en vooral de theebeleving niet ten goede is gekomen. Onze toewijding aan kwaliteit is niet onopgemerkt gebleven. Onze thee wordt internationaal erkend ten aanzien van de exceptionele kwaliteit en we hebben meerdere awards gewonnen op de North American Tea Championship. Hier (http://www.newbyteas.com/benelux/) kunt u meer te weten komen over onze theeën, verpakkingen en theepotten en meer in detail lezen waar we voor staan.