Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Crown Assortment - Silken Pyramids

The Royal Wedding tea Collection is een prachtige theebox met een combinatie van onze luxueuze piramiden zakjes in de smaken; English Breakfast, Earl Grey, Hunan Green, Jasmine Princess, Ginger & Lemon en Rooibos Orange. Vier het Koninklijke huwelijk van

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Naam Variatie van groene, zwarte en kruidenthee
Type Crown Assortment
Proefnotities Smaken English Breakfast: Een rijk amber kleurig kopje thee die levendig en vol is, gevolgd door een langdurige kruidige en moutige afdronk. Earl Grey: Een helder amber kleurig kopje thee, met verschillende zoete tonen en frisse bergamot gecombineerd, wat resulteert in een goed uitgebalanceerde thee. Hunan Green: Een licht groen kopje thee met de subtiele geur van verse theebladeren gecombineerd met een zoete en aangename nasmaak. Jasmine Princess: Een licht gelig kopje thee met prominente tonen van verse jasmijn bloesems en een zoete milde afdronk van geurige bloemen. Ginger & Lemon: Een licht geel kopje thee met een specifieke geur en smaak van verse citroen, gevolgd door een warme gember nasmaak. Rooibos Orange: Een licht saffraan kleurig kopje thee met een aangename toon van heerlijke sinaasappel, gevolgd door een zoete frisse nasmaak.
De Perfecte Kop Groene thee: Plaats een theezakje in vers water wat gekookt is en afgekoeld is tot een temperatuur tussen de 70-80°C. Laat het voor 2-3 minuten trekken. Serveren. Zwarte thee & kruidenthee: Plaats een theezakje in vers gekookt water. Laat het voor 3-5 minuten trekken. Serveren.
Ingrediënten Gelieve te kijken op de pagina van zijden piramiden voor een uitgebreide ingrediënten omschrijving.
Speciale prijs € 32,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

€ 40,00