Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Sale

Royal Wedding Silken Pyramid Crown

The Royal Wedding tea Collection is een prachtige theebox met een combinatie van onze luxueuze piramiden zakjes in de smaken; English Breakfast, Earl Grey, Hunan Green, Jasmine Princess, Ginger & Lemon en Rooibos Orange. Vier het Koninklijke huwelijk van

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Naam Variatie van groene, zwarte en kruidenthee
Type Crown Assortment
Proefnotities Smaken English Breakfast: Een rijk amber kleurig kopje thee die levendig en vol is, gevolgd door een langdurige kruidige en moutige afdronk. Earl Grey: Een helder amber kleurig kopje thee, met verschillende zoete tonen en frisse bergamot gecombineerd, wat resulteert in een goed uitgebalanceerde thee. Hunan Green: Een licht groen kopje thee met de subtiele geur van verse theebladeren gecombineerd met een zoete en aangename nasmaak. Jasmine Princess: Een licht gelig kopje thee met prominente tonen van verse jasmijn bloesems en een zoete milde afdronk van geurige bloemen. Ginger & Lemon: Een licht geel kopje thee met een specifieke geur en smaak van verse citroen, gevolgd door een warme gember nasmaak. Rooibos Orange: Een licht saffraan kleurig kopje thee met een aangename toon van heerlijke sinaasappel, gevolgd door een zoete frisse nasmaak.
De Perfecte Kop Groene thee: Plaats een theezakje in vers water wat gekookt is en afgekoeld is tot een temperatuur tussen de 70-80°C. Laat het voor 2-3 minuten trekken. Serveren. Zwarte thee & kruidenthee: Plaats een theezakje in vers gekookt water. Laat het voor 3-5 minuten trekken. Serveren.
Ingrediënten Gelieve te kijken op de pagina van zijden piramiden voor een uitgebreide ingrediënten omschrijving.
Speciale prijs € 32,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 40,00

Special Price € 32,00