Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Sale

Alpine Greeting Silken Pyramids - Crown

The Christmas Edition is een prachtige combinatie van onze luxueuze piramiden zakjes in de smaken; English Breakfast, Earl Grey, Hunan Green, Jasmine Princess, Ginger & Lemon en Rooibos Orange. Vier kerst mee in stijl! Speciaal daarom hebben we deze prachtige cadeau box ontworpen! Geweldig om te geven of te krijgen onder de kerstboom. 36 heerlijke theeën die je ook perfect tijdens deze mooie dagen kan drinken. Prachtig op de kersttafel ter decoratie! De theeën zijn sterk genoeg om er een heel potje thee van te zetten, leuk dus om te delen.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Naam Variatie van groene, zwarte en kruidenthee
Type Christmas Edition
Proefnotities Smaken English Breakfast: Een rijk amber kleurig kopje thee die levendig en vol is, gevolgd door een langdurige kruidige en moutige afdronk. Earl Grey: Een helder amber kleurig kopje thee, met verschillende zoete tonen en frisse bergamot gecombineerd, wat resulteert in een goed uitgebalanceerde thee. Hunan Green: Een licht groen kopje thee met de subtiele geur van verse theebladeren gecombineerd met een zoete en aangename nasmaak. Jasmine Princess: Een licht gelig kopje thee met prominente tonen van verse jasmijn bloesems en een zoete milde afdronk van geurige bloemen. Ginger & Lemon: Een licht geel kopje thee met een specifieke geur en smaak van verse citroen, gevolgd door een warme gember nasmaak. Rooibos Orange: Een licht saffraan kleurig kopje thee met een aangename toon van heerlijke sinaasappel, gevolgd door een zoete frisse nasmaak.
De Perfecte Kop Groene thee: Plaats een theezakje in vers water wat gekookt is en afgekoeld is tot een temperatuur tussen de 70-80°C. Laat het voor 2-3 minuten trekken. Serveren. Zwarte thee & kruidenthee: Plaats een theezakje in vers gekookt water. Laat het voor 3-5 minuten trekken. Serveren.
Ingrediënten Gelieve te kijken op de pagina van zijden piramiden voor een uitgebreide ingrediënten omschrijving.
Speciale prijs € 32,50

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Normale prijs: € 40,00

Special Price € 32,50