Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Losse thee – Hersluitbaar

38 Artikel(en)

per pagina

38 Artikel(en)

per pagina

Losse thee – Hersluitbaar

Losse Thee

De allerbeste losse thee vind je bij Newby Teas!

Soorten losse thee

Losse thee is enorm populair en ook bij Newby Teas zijn deze te vinden. De verschillende losse theesoorten zijn zwarte thee, groene thee, witte thee, kruidenmelanges en tisanes. Earl Grey, Rooibos maar ook Strawberry mango Newby Teas heeft het allemaal. De losse theeën zijn met zorg geselecteerd en samengesteld. Dit zorgt voor een unieke smaak ervaring. Daarnaast zijn de losse theeën luchtdicht verpakt voor een extra vers garantie. Losse thee wordt ook gebruikt in Newby Teas zijden piramide zakjes. Hierdoor heeft u de ervaring van groene thee met het gemak van een zakje. In de zijden piramide zakjes heeft de losse thee de ruimte om haar smaken/aroma’s af te geven.

Losse theezetten

Losse thee kan gezet worden met behulp van een thee-ei, theezeef, theefilter of los in een pot. Losse thee zetten is dan ook niet moeilijk. Als je de hoeveelheid afmeet en dit in een thee-ei stopt, kunt u dit thee-ei vervolgens in het water laten en trekken. De trektijden van losse thee verschillen per thee soort. Voor zwarte thee geld een trektijd van tussen de drie en vijf minuten in water van honderd graden Celsius. Voor een kop zwarte thee heb je aan twee gram (ong. een theelepel) genoeg. Groene thee trekt tussen de twee en drie minuten op een temperatuur van tachtig graden Celsius en ook hiervoor geldt dat twee gram thee genoeg is voor een kop. Fruit tisanes hebben per kop ong. vier gram nodig (ong. twee theelepels). Deze fruitmelanges trekken gemiddeld vijf minuten op honderd graden Celsius. Kruidenmelanges of Herbal tisanes zet je met twee gram thee. Deze trekt gemiddeld vier minuten in water van honderd graden Celsius. Een aparte losse thee is de Rooibos. Rooibos thee trekt met twee gram thee, tussen de drie en vier minuten in water van honderd graden Celsius.

Een bijzondere losse thee

Naast het diverse assortiment van losse theeën heeft Newby Teas ook nog een special soort losse thee, namelijk theebloemen. Deze soort losse thee zorgt voor een schouwspel in uw glas of pot. Eke theebloem is door de beste kunstenaars in elkaar gezet. Eenmaal in heet water begint de knop zich op fabelachtige wijze te ontvouwen tot een prachtige theebloem. Dit geeft een heel andere thee beleving. Newby Teas theebloemen komen in twee maten. Large en small, de large knoppen zijn ideaal voor een grote pot thee en de small knoppen zijn voor een glas. Alle thee bloemen zijn gemaakt van groene losse thee. Hier is zorgvuldig een mooie bloemsoort aan toegevoegd die de smaak complimenteert. Al met al een hele ervaring.

Losse thee bestellen

Losse thee is via de website; newbyteas.nl makkelijk en in kleine hoeveelheden te bestellen. Losse thee bestellen is leuk als cadeau. U geeft iemand een ervaring met thee en een leuke herinnering. De e-boutique van Newby Teas is gebruiksvriendelijk en wijst u gemakkelijk naar de losse theeën. Losse thee kan bij Newby Teas al vanaf kleine hoeveelheden besteld worden. De thee kan dus zowel voor eigen gebruik, thuis of op kantoor, als voor de horeca besteld worden.

Losse thee kopen is een leuke ervaring omdat je ziet en ruikt hoe de structuur van thee eruit ziet. Het maakt de thee beleving bijzonder.