Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Bloemen Thee

5 Artikel(en)

per pagina

 • BLUEBERRY (FLAVOURED) - 115g '20 in box'

  Verfijnde groene theeblaadjes, met de hand verwerkt om delicate jasmijnbloesems, en een grote amarantbloem (kattenstaart) te omhullen, aangevuld met een vleugje bosbessen. Een meesterlijk werk van vakmensen dat gaat bloeien als er kokend water op wordt geschonken en wordt omgetoverd tot een symfonie van de natuur op haar best.
  Let op: Exclusief servies. Meer Informatie
  € 59,90

 • HARMONY (NATURAL) - 110g '20 in box'

  Verfijnde groene theeblaadjes, met de hand verwerkt om goudsbloem en delicate jasmijnbloesems te omhullen. Een meesterlijk werk van vakmensen dat gaat bloeien als er kokend water op wordt geschonken en wordt omgetoverd tot een symfonie van de natuur op haar best.
  Let op: Exclusief servies. Meer Informatie
  € 59,90

 • MILKY FLOWER (FLAVOURED) - 110g '20 in box'

  Verfijnde groene theeblaadjes, met de hand verwerkt om een heldere goudsbloem en een rode amarantbloem (kattenstaart) te omhullen, verfraaid met een vleugje room. Meesterlijk werk van vakmensen, een mengsel dat helemaal open bloeit als er kokend water op wordt geschonken, tot een symfonie van de natuur op haar best.
  Let op: Exclusief servies. Meer Informatie
  € 59,90

 • Rising Flower - 250g 32 in pouch

  Verfijnde groene theeblaadjes, met de hand verwerkt om heldere goudsbloemen te omhullen. Een meesterlijk werk van vakmensen dat gaat bloeien als er kokend water op wordt geschonken. Terwijl de bloem zich ontplooit laat zij een symfonie van de natuur op haar best zien.
  Let op: Exclusief theepot Meer Informatie
  € 59,40

 • Jasmine Lotus - 250g 32 in pouch

  Verfijnde groene theeblaadjes, met de hand verwerkt om een donkerroze amarantbloem (kattenstaart) te omhullen. Een meesterlijk werk van vakmensen dat gaat bloeien als er kokend water op wordt geschonken. Terwijl de bloem zich ontplooit laat zij een symfonie van de natuur op haar best zien, die lijkt op een delicate lotusbloem.
  Let op: Exclusief theepot Meer Informatie
  € 59,40

  Tijdelijk niet op voorraad

5 Artikel(en)

per pagina

Bloemen Thee
Flowering Teas