Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Crown Assortment - Green Teas

De Crown Assortment is een luxueuze geschenkverpakking met een assortiment van de Classic Teabag collectie. Iedere variatie in de nieuwe Classic Tea Bag Collection wordt gesierd door een specifieke ‘vintage’ op basis van Indiase patronen, geïnspireerd op bijzondere pashmina’s uit de privécollectie van de familie Sethia.


Groene thee assortiment: Green Sencha, Jasmine Blossom, Earl Green, Green Lemon, Moroccan Mint & Oriental Sencha.  

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Naam Groene thee
Type Crown Assortment
Proefnotities Green Sencha: Dit is een tijdloze thee die het meest populair is in Japan. Met een mooie zuivere lichtgroene kleur en frisse geur van planten, smaakt deze thee heerlijk met tonen van rijst en een zachte afdronk. 
 Jasmine Blossom: De hele jasmijnbloesems worden over de lagen groene thee geplaatst en de geuren worden gedurende de nacht ingetrokken in de groene thee. Dit wordt iedere keer herhaald totdat de smaak en de geur optimaal is. Een heerlijke frisse thee met de geur van jasmijn bloem. Earl Green: De combinatie van premium groene thee en olie van bergamot zorgt voor een aangename smaak sensatie. Green Lemon: Deze thee is een Green Sencha, lichtgeel-groen van kleur, de heerlijke frisse geur van vers gemaaid gras en smaak van citroen met een zachte bite. Moroccan Mint: Groene theeblaadjes, met liefde gemengd met verse muntblaadjes. Oriental Sencha: Een prachtige mix van de traditionele Green Sencha, mooie bloemenblaadjes en zoet exotisch fruit.
De Perfecte Kop Plaats een theezakje in vers water wat gekookt is en afgekoeld is tot een temperatuur tussen de 70-80°C. Laat het voor 2-3 minuten trekken. Serveren.
Ingrediënten Groene thee, jasmijnbloemen, bergamot, citroen, muntblaadjes, exotisch fruit en bloemblaadjes.
Speciale prijs Nee

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

€ 29,95