Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Tisane

Tisane

Kruidenthee

De allerbeste kruidentheeën zijn te vinden bij Newby Teas!

Soorten kruidenthee

Niet alleen de allerbeste kwaliteit kruidentheeën zijn te vinden bij Newby Teas maar ook een groot scala aan smaken. De kruidenthee soorten waar je voor bij Newby Teas terecht kan zijn onder andere; de overheerlijke gember & citroen thee die verkrijgbaar is in losse thee verpakking maar ook in onze prachtig verpakte zijden piramides. Dit is losse thee met het gemak van een zakje eromheen. Verpakt met een detail van onze prachtige Chitra collectie. Klik hier voor meer informatie. Naast de gember & citroen thee behoren ook kamille, aardbei & mango, Rooibos, Rosehip & Hibiscus en pepermunt die waanzinnig is! Ontdek een totaal nieuwe beleving van (verse)munt thee drinken. Een frisse en verkwikkende thee die tintelt op je tong en waarvan de smaak lang blijft hangen. Een populaire smaak thee die nooit verveelt. Daarnaast heeft Newby nog veel meer smaken die behoren tot de collectie kruidentheeën.

Kwaliteitsthee

Al deze kruidentheeën zijn van de allerbeste en hoogste kwaliteit waarbij wij een constante kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Alle kruidentheeën worden persoonlijk door de eigenaar van Newby, Nirmal Sethia geproefd en goedgekeurd voordat ze onze eigen theefabriek in Calcutta, India mogen verlaten. Alle soorten kruidenthee worden dusdanig verpakt waardoor wij u kunnen garanderen dat u alleen het allerbeste en verste kopje thee drinkt.

Gezondheid en kruidenthee

Kruidenthee is een van de populairste theesoorten in Nederland! Dit komt enerzijds omdat er geen theebladeren in verwerkt zijn zodat het geen theïne bevat. Daarnaast zijn kruidentheeën ook gezond. Maar wilt u uw gezondheid echt bevorderen drink dan 3 koppen groene of zwarte thee. Deze zijn heel erg gezond. Onder de theesoorten is kruidenthee de enige soort die geen cafeïne bevat. Daarnaast is het bewezen dat het drinken van groene en zwarte thee zowel je bloeddruk en cholesterol kan verlagen net zoals de kans verkleint op een beroerte. De thee schijnt zelfs een positieve invloed kunnen hebben op mensen met kanker. Natuurlijk is het wel zo dat het alleen maar kan helpen en ondersteunen van het natuurlijke proces in uw lichaam. Thee is geen medicijn. Om daadwerkelijk effecten te merken op uw gezondheid bij het drinken van de thee raadt men aan om minimaal 3 koppen thee te drinken per dag. Ook is het de perfecte dorstlesser om aan uw dagelijkse 1,5 – 2 liter vocht te komen.

Kruidenthee is erg Populair

Thee is de op een na meest gedronken drank in Nederland. Men drinkt gemiddeld 2 koppen thee per dag. Thee is dit jaar zelfs opgenomen in de schijf van 5 Kruidenthee valt onder een van de meest populaire soorten thee. Het is geen echte thee omdat het geen theebladeren bevat. Het zijn eigenlijk kruidenmengsels. In onze groene-, zwarte-, Oolong- en gerookte thee zijn wel theebladeren verwerkt en bevatten daarom ook theïne.

Het perfecte kopje kruidenthee

Om op de beste manier van uw kopje thee te kunnen genieten kookt u vers water, die u vervolgens giet over de 2 tot 2,5 gram thee die u in uw kopje of theepotje heeft gedaan. Laat het vervolgens 3 tot 5 minuten trekken. Verwijder de theefilter of indien u het theepotje met filter van Newby Teas gebruikt kunt u de thee direct serveren. Geniet van uw heerlijke gezonde kopje thee! Wilt u meer informatie ontvangen over onze kwaliteit theeproducten neem dan contact met Newby op.