Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Rooibos Orange

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Rooibos Orange
De allerbeste Rooibos thee is te vinden bij Newby Teas!

Soorten Rooibos thee

Bij Newby Teas zijn er twee heerlijke soorten Rooibos thee. Rooibos orange en Rooibos tiramisu. Beide zijn dit heerlijke cafeïnevrije variaties op de klassieke Rooibos thee. Rooibos orange uit zich in een heldere oranje kop met lichtzoete tonen van sinaasappel. De afdronk van deze cafeïnevrije melange is verfrissend. Lekker na een maaltijd of voor het slapen gaan. In Rooibos zit bijna geen tannine waardoor de thee niet of nauwelijks bitter is, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld zwarte theeën. Naast Rooibos orange heeft Newby Teas ook nog Rooibos tiramisu in het assortiment. Deze vrolijke twist op de klassieke Rooibos thee is erg aangenaam. Rooibos tiramisu van Newby Teas bevat een heerlijke combinatie van donkere en witte chocolade en een toevoeging van gerstemout. Ook deze Rooibos thee is cafeïnevrij en zorgt voor een heerlijk heldere kop thee dat als dessert of bij het dessert gedronken kan worden. Voor een verwenmomentje gedurende de dag leent deze Rooibos thee zich ook goed. Newby Teas’ Rooibos tiramisu is dan ook verwennerij in een kop.

Kwaliteitsthee

Rooibos thee van Newby Teas is van de allerbeste en hoogste kwaliteit waarbij wij een constante kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Alle Rooibos thee wordt persoonlijk door de eigenaar van Newby, Nirmal Sethia, geproefd en goedgekeurd voordat ze onze eigen theefabriek in Calcutta, India mag verlaten Newby Teas’ Rooibos orange en Rooibos Tiramisu zijn onbewerkt en onbehandeld en worden op authentieke wijze geteeld en gedroogd. Waarna ze met uiterste zorg worden verpakt in o.a. zijden piramide zakjes en vervolgens in vers-houdende verpakkingen. Beide soorten Rooibos thee worden dusdanig verpakt waardoor wij u kunnen garanderen dat u alleen het allerbeste en verste kopje thee drinkt.

Gezondheid en Rooibos thee

Rooibosthee is goed voor de gezondheid. Van nature bevat het vitaminen en mineralen. Verder is Rooibos thee cafeïnevrij en looizuur- of tanninearm. Hierdoor kan het optimaal opgenomen worden in het lichaam. Daarnaast werkt het rustgevend en bevordert het de nachtrust. Tijdens het geven van borstvoeding is rooibos een goede thee vervanger. Het heeft helende en beschermende eigenschappen voor allerlei allergieën die zowel moeder als baby ten goede komen. Denk aan melk- en voedselallergie. Dit omdat Rooibos thee de vrijstelling van histamine verminderd. Daarnaast werkt Rooibos thee, via de moedermelk, rustgevend op de baby. Verder is Rooibos thee een anti-mutageen. Dit helpt mutaties voorkomen in het DNA. Bij een hoge bloedruk werkt Rooibos thee verlagend. Zo zorgt Rooibosthee voor een goede gezondheid.

Rooibos thee is populair!

Dankzij de gezonde levensstijl-hype is Rooibos thee in opkomst. Rooibos thee is goed voor de gezondheid, bevordert allerlei lichamelijke processen en helpt bij het voorkomen van allergieën. Rooibos thee bevat geen theïne( of cafeïne) waardoor het ideaal is als koffie of thee vervanger. Rooibos thee word gebruikt bij het detoxen of ontgiften van het lichaam. Dit gaat erg goed na het sporten om zo de afvalstoffen snel uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast zorgt het voor balans en rust na het intensief gebruiken van het lichaam. Men gaat wereldwijd steeds gezonder leven en kruidendranken gaan hier steeds een belangrijkere rol in spelen. Newby Teas’ Rooibos orange maakt het mogelijk om te genieten van een heerlijke kop thee zonder de inname van cafeïne (of theïne). Rooibos thee van Newby Teas is ook uitermate geschikt om te trekken als verfrissende ijsthee op een warme zomerdag.

Herkomst van Rooibos thee

Newby Teas’ Rooibos thee is afkomstig uit het cederburg bergebied aan de noordkant van Kaapstad, Zuid-Afrika. Hier zijn de optimale condities voor het groeien van dit gewas. Newby Teas selecteert alleen de beste oogsten voor de hoogste kwaliteit Rooibos thee. De kwaliteit waarborgt ook dat de antioxidanten die goed zijn voor de gezondheid, optimaal naar voren kunnen komen. Rooibos thee is de ideale aanvulling op een gezonde levensstijl en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.