Welkom bij Newby Teas

Gratis verzenden in NL vanaf €50,-

Vóór 2 uur besteld is de volgende dag in huis

Ruim assortiment

Zwarte Thee

Zwarte Thee
De allerbeste zwarte thee is te vinden bij Newby Teas!

Soorten zwarte thee

Het grote assortiment zwarte theeën bij Newby Teas zorgt voor grote diversiteit in smaken binnen de zwarte thee. Klassieke zwarte theeën, rijk aan antioxidanten en melanges met fruit zijn allemaal te vinden bij Newby Teas. De bekende thee smaken zoals onder andere: Assam, Ceylon en Darjeeling zitten in het uitgebreide assortiment van Newby Teas. Daarnaast zijn de fruitmelanges erg populair. Denk hierbij aan aardbei en mango, chocolade thee en masala chai. Deze zwarte theemelanges zijn van zeer hoge kwaliteit. De kwaliteit van Newby Teas’ Earl Grey word wereldwijd zeer hoog geprezen. De zwarte thee van Newby Teas word machinaal of handmatig verwerkt tot kwalitatief zeer goede losse thee.

Kwaliteitsthee

Al deze zwarte theeën zijn van de allerbeste en hoogste kwaliteit waarbij wij een constante kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Alle zwarte theeën worden persoonlijk door de eigenaar van Newby, Nirmal Sethia geproefd en goedgekeurd voordat ze onze eigen theefabriek in Calcutta, India mogen verlaten. Alle soorten zwarte thee worden dusdanig verpakt waardoor wij u kunnen garanderen dat u alleen het allerbeste en verste kopje thee drinkt.

Gezondheid en zwarte thee

Het is goed voor de gezondheid om ong. 3 keer per dag een kop thee te drinken. Dit omdat er voedzame antioxidanten in thee zitten. Daarnaast kun je met thee afwisellen in je vochtinname per dag. De antioxidanten in zwarte thee zijn goed voor de gezondheid. Zo verkleint thee drinken de kans op diabetes type 2. Er worden ook verbanden gelegd met bloedrukverlaging, vetverbranding/gewichtsverlies en bescherming tegen artritis. Zwarte thee is dus zelfs goed voor het afvallen! In zwarte thee zit cafeïne. Cafeïne bevordert onder andere de nieren. Daarnaast heeft het positieve effecten op het geheugen, de alertheid en de motivatie. Ten slotte beschermd thee de tanden en het tandvlees. Dit omdat zwarte thee polyfenolen bevat die de vorming van aanslag en bacteriën beperkt. Cafeïne is theïne. Dit is dan ook aanwezig in onze theeën met uitzondering van Newby Teas’ tisanes. De tisanes van Newby Teas zijn kruidenmelanges en bevatten geen theebladeren, waardoor er geen cafeïne in deze theeën zit. Zwarte thee helpt bij de vetverbranding en dus bij afvallen. Zwarte thee bevat net zoveel antioxidanten als de groene variant, alleen de samenstelling verschilt. Groene thee bevat wel wat minder theïne (een vorm van cafeïne) dan zwarte thee. Thee is sinds dit jaar opgenomen in de schijf van vijf en met alle werkingen die eraan zijn toegewezen is dit niet gek.

Zwarte thee is populair!

Zwarte thee staat al eeuwen in de top 3 meest gedronken vloeistoffen. Vele geloven dat het heilzame werkingen heeft op allerlei kwalen. In de loop der eeuwen is er gezorgd voor een uitstekende kwaliteit zwarte theeën, die op zichzelf of als melange verkrijgbaar zijn bij Newby Teas. Naast dat zwarte thee zijn glorie niet heeft verloren is er ook veel vraag naar melanges. Zwarte thee melanges zorgen voor een variatie aan keuzes. Bij Newby Teas zijn de melanges o.a. cranberry, tijm, kaneel, kersen en vanille. Deze hebben ieder ook weer een goede invloed op de gezondheid.

Earl Grey, gewoon bijzonder

Earl Grey is een van de meest gedronken zwarte thee melanges in de geschiedenis. Met haar oorsprong in China is deze zwarte thee overgekomen naar Engeland. Hier is het nog altijd de meest gedronken thee. Hoe deze zwarte thee met bergamot extract in Engeland is gekomen is bijna een mythe. Het verhaal gaat dat het de lievelingsthee was van Engelse premier Charles Grey. Newby Teas’ Earl grey word geprezen doordat deze is gemaakt met bergamotolie. Dit zorgt voor een intense smaaksensatie. Hierdoor is Newby Teas’ Earl Grey Authentiek en te onderscheiden van de rest. Earl grey is door Newby Teas terug naar haar bijzondere status. Door de heldere oranje kleur en de zoete en verse tonen van bergamot is een kopje Newby Teas’ Earl Grey perfect uitgebalanceerd.

Een must bij het ontbijt

English breakfast is wereldwijd de meest gedronken thee bij het ontbijt. Deze perfecte donkere kop thee maakt je klaar voor een lange dag. Door de antioxidanten in de zwarte thee zou deze goed zijn om je nieren op gang te krijgen. Newby Teas’ english breakfast bestaat uit een gebalanceerde mix van zwarte thee uit India, Sri Lanka en Kenia. Als unieke aanvulling heeft Newby Teas Indian Breakfast geproduceerd. Deze mildere zwarte thee bestaat uit Assam en Darjeeling. Dit zorgt voor een zwarte thee met een rijke body, heldere kleur en bloemig aroma. De donkere en gebrande mout smaak van deze zwarte thee, heeft een verfrissende afwerking. Heerlijk bij een licht en luchtig ontbijt.